Leid je gekozen beschaving van de oudheid tot het moderne tijdperk; basisgame van Civilization VI nu speelbaar via Xbox Game Pass

Civilization VI, de nieuwste iteratie in de legendarische franchise, is vandaag beschikbaar op Xbox Game Pass! Denk je dat je de over de nodige kwaliteiten beschikt om een oude beschaving naar de moderne tijd te leiden? Nu is je kans om het te bewijzen in deze turn-based strategie klassieker.

In Civilization VI zullen spelers verschillende beschavingen kunnen kiezen en leiden, elk met hun eigen Leader, vermogen en een unieke eenheid en infrastructuur optie. Speel je bijvoorbeeld als Amerika, dan kunnen je militairen het luchtruim kiezen in P-51 Mustangs als het moment daar is, en je kunt de cultuur van je volk verbeteren en grote mensen aantrekken door een filmstudio te bouwen. Speel als Egypte, en je militaire voordeel komt veel eerder in beeld in de vorm van Maryannu strijdwagens, en je kunt zowel de cultuur als het geloof onder je volk vergroten door de Sfinx te bouwen. Wat je speelstijl ook is, er is een beschaving die perfect bij je past.

Ongeacht welke beschaving je leidt, je kunt het spel winnen met wetenschap, cultuur, religie, militaire macht, of – als het spel eindigt voordat iemand een van deze overwinningen behaalt – met een score die rekening houdt met de vooruitgang van alle vier de gebieden. Als je deze winvoorwaarden meerekent met de verschillende rivaliserende beschavingen en wereldkaarten die je moet navigeren, en met alle andere spelers die je tegenkomt in de online multiplayer, zal geen enkel potje Civilization VI ooit hetzelfde zijn.

In de Windows Store hebben pc Game Pass- en Xbox Game Pass Ultimate-spelers toegang tot alle 20 Civilizations in de basisgame als ze op pc spelen. Op console zullen zeven extra Leaders en Civilizations speelbaar zijn, wat het rooster op 27 Civilizations brengt voor Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate spelers! Civilization VI ondersteunt ook cloud saves tussen pc en Xbox als het gekoppeld is aan een 2K-account, evenals cross-play tussen pc-platforms.

Toch zijn er meer mogelijkheden in de uitbreidings- en contentpakketten van Civilization VI, die nieuwe beschavingen, eenheden, gebouwen, milieurampen, technische projecten, een nieuwe diplomatieke winvoorwaarde, het Wereldcongres en nog veel meer introduceren. Met uitzondering van de Leader Pass content, die alleen in maart naar de pc komt, is de rest van Civilization VI’s uitbreidings- en content packs nu te koop. Als je besluit Civilization VI te kopen, behoud je je voortgang van de Game Pass-versie, zodat je kunt blijven spelen.

De geschiedenis ligt voor het grijpen, dus waar wacht je nog op? Maak je klaar om Civilization VI te spelen via Xbox Game Pass op 16 maart!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password