LEGO Worlds krijgt nieuw DLC-pakket: ‘Classic Space’ – Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Group hebben aangekondigd dat ‘Classic Space’, het eerste downloadbare pakket met thematische content voor LEGO Worlds, vanaf 5 juli verkrijgbaar is voor € 3,99. Het Classic Space-pakket bevat nieuwe zoektochten, personages, constructies en voertuigen uit de razend populaire LEGO Space-speelsets. Spelers kunnen de ruimte in duiken en samen met vrienden de verste uithoeken verkennen en nieuwe avonturen beleven, terwijl ze werelden doorkruisen in een ruimtebuggy, door de dampkring vliegen in de ruimtekruiser, de nieuwe maanbioom in de mineralendetector delven of het eenmans ruimteschip landen op de nieuwe Classic Space-themawereld!

Verder is bekendgemaakt dat LEGO Worlds dit najaar beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch en nu al kan worden besteld. De fysieke versie biedt toegang tot twee premium DLC-bonuspakketten, inclusief Classic Space. De digitale versie bevat het basisspel, waarbij de DLC afzonderlijk verkrijgbaar is in de eShop.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password