LEGO Worlds – Alle showcasecontent nu verkrijgbaar in een enkel gratis DLC-pakket

Als LEGO Worlds -fan en ontwikkelaar van onvoorstelbare content, willen we jullie als een van de eersten op de hoogte stellen van de release van het Showcase Collection Pack 1. Het pakket is vanaf vandaag te downloaden op PS4, Xbox One en Steam. De editie voor Nintendo Switch komt begin april uit!

Als je iets van de geweldige gratis content die we tot nu toe hebben uitgebracht voor de LEGO Worlds Build-showcase hebt gemist, dan niet getreurd. We hebben alle items verpakt in een eenvoudig toegankelijk DLC-pakket. Ga naar het titelscherm van de game en klik op ‘Add-On Content’ om de release te vinden.

Download al julie favoriete personages, bouwwerken, rekwisieten en meer van ALLE fantastische gratis sets die we afgelopen jaar hebben uitgebracht, inclusief Master Wu’s dojo uit LEGO Ninjago, politiebureaus, brandweerkazernes en servicestations uit LEGO City, en het inspirerende Knighton Castle uit LEGO NEXO Knights! Spelers kunnen ook naar de toekomst reizen met speciale Sci-Fi- en robotbouwwerken, ruige ruïnes ontdekken met unieke junglemodellen, een reis naar het verleden maken met creaties uit de oude geschiedenis en toegang krijgen tot de sensationele winnende inzendingen van de “Winter Wonderland Worlds” LEGO-ontwerpwedstrijd.

Dit is het perfecte moment om de wonderen van LEGO Worlds opnieuw te bezoeken. De Showcasecontent bevat de ultieme creatieve toolset, met eindeloze bouwmogelijkheden!

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password