LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vanaf nu verkrijgbaar

Warner Bros. TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, de nieuwste LEGO Star Wars-titel aangekondigd, met alle negen films van de Skywalker-saga in één gloednieuw spel. Nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 , Nintendo Switch en pc.

Ontwikkeld door TT Games in samenwerking met het team van Lucasfilm Games en uitgegeven door Warner Bros. Games, biedt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga een onvergetelijke ervaring in het Star Wars-universum met het grootste aantal LEGO Star Wars-personages en voertuigen tot nu toe, nieuwe meeslepende gevechtsmechanismen, een enorme hoeveelheid planeten om te verkennen en nog veel meer! Spelers herbeleven het epische verhaal van de Skywalker-saga, gezien door een lens van hilarische LEGO-humor, waarbij spelers zelf kiezen met welke trilogie ze willen beginnen, inclusief Star Wars: The Phantom Menace, Star Wars: A New Hope, of Star Wars: The Force Awakens.
“Met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga geven we spelers een gloednieuwe LEGO Star Wars-ervaring met de vrijheid om het universum te verkennen als nooit tevoren”, aldus Jonathan Smith, strategisch directeur en hoofd productie van TT Games. “Of ze nu bestaande fans van de franchise zijn of deze voor het eerst ontdekken: iedereen zal genieten van het epische verhaal van alle negen films met alle humor en charme die LEGO-spellen met zich meebrengen.”

In LEGO Star Wars: The Skywalker Saga reis je door de ruimte met de kaart van het universum op je holoprojector om je koers door de saga uit te zetten en ontgrendel je geleidelijk aan planeten om te verkennen. Tijdens de ruimtereizen kun je deelnemen aan luchtgevechten tegen vijandelijke schepen en bestuur je legendarische voertuigen zoals de Millennium Falcon™, keizerlijke TIE fighters™, rebelse X-wings™ en nog veel meer. Eenmaal op je bestemming kun je kiezen of je het hoofdverhaal wilt voortzetten of uitdagende missies en puzzels wilt onderzoeken in het heelal.

Verkennen levert beloningen op: zo ontdek je Kyber-stenen die nieuwe functies en betere vaardigheden ontgrendelen voor een reeks personageklassen, waaronder Jedi, held, Dark Side, schurk, jutter, schavuit, premiejager, astromech-droid en protocol-droid. Speel in de vrije spelmodus als iconische personages zoals Luke Skywalker™, Rey™, Obi-Wan Kenobi™, Finn™, BB-8™, Leia™, Yoda™, Boba Fett™, Darth Maul™, Poe Dameron™ en meer dan 300 andere vrij te spelen personages uit alle negen films om leuke, nieuwe avonturen te creëren. Of het nu de junglemaan van Ajan Kloss is, de met steden bedekte planeet Coruscant, de idyllische grasheuvels van Naboo of de woestijnduinen van Jakku: je kunt in het hele LEGO Star Wars-universum op avontuur gaan.

“LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de ultieme videospelervaring die generaties in staat stelt om samen te spelen in het sterrenstelsel ver, ver weg”, aldus Douglas Reilly, vicepresident van Lucasfilm Games. “Spelers kunnen alle negen films uit de Skywalker-saga verkennen, wat een compleet nieuw niveau van plezier en humor geeft aan het grootste LEGO Star Wars-avontuur tot nu toe.”

“LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bevat een enorme hoeveelheid content gecombineerd met de onvergetelijke gameplay die LEGO-spellen aantrekkelijk maakt voor een publiek van alle leeftijden”, aldus Sean McEvoy, vicepresident van Digital Games, The LEGO Group. “Het is een leuke en toegankelijke intrede in het Star Wars-universum waarin kinderen en gezinnen hun krachten kunnen bundelen en samen het universum kunnen verkennen.”

De LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Standard Edition is vanaf nu verkrijgbaar. De LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition is vanaf nu verkrijgbaar en bevat het basisspel, de Character Collection (seizoenspas) en fysieke retailversies bevatten een exclusief LEGO Star Wars-minifiguur: Luke Skywalker met Blue Milk. De Character Collection bevat zeven downloadbare contentpakketten (DLC) met speelbare personages uit het universum, plus personages die niet tot de negen films uit de saga behoren. De DLC-pakketten omvatten The Mandalorian seizoen 1, Solo: A Star Wars Story, de klassieke personages, het Trooper-pakket, Rogue One: A Star Wars Story, The Mandalorian seizoen 2 en The Bad Batch.

Fans die LEGO Star Wars The Razor Crest (75292) kopen, het bouwmodel van het sterrenschip bestuurd door de premiejager Din Djarin in Star Wars™: The Mandalorian, ontvangen een ontgrendelingscode om het sterrenschip te krijgen in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password