Launchtrailer onthuld van EA Sports F1 22

Codemasters en Electronic Arts hebben vandaag de launchtrailer onthuld van EA SPORTS F1 22. Dit is een dag voordat de digital-only Champions Edition lanceert voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC. In de trailer, met F1 22-ambassadeur Charles Leclerc, ligt de nadruk op het sensationele gevoel achter het stuur van een 1000 pk sterke Formula 1-auto en de sensatie om het op te nemen tegen de beste coureurs van de Formula 1.
“We kunnen niet wachten tot spelers aan de slag kunnen gaan met de game en deze trailer laat goed zien hoe het voelt om op het hoogste niveau in het Wereldkampioenschap te racen,” zei Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director bij Codemasters. “Spelers zullen de sensatie ervaren van het deelnemen aan het nieuwe tijdperk van de Formula 1 en het besturen van de auto tot aan de limiet.”

F1 22 geeft spelers de kans om zowel op als naast het circuit te leven als Formula 1 -coureur. Naast het strijden voor de felbegeerde 2022 FIA World Championship met nieuwe revolutonaire auto’s, krijgen spelers nu ook beloningen buiten het circuit met de introductie van F1  Life. F1  Life is de nieuwe social hub die spelers de mogelijkheid geeft om te pronken met hun verzameling supercars en hun avatar te personaliseren. Wanneer de supercars zijn verzameld kunnen spelers de auto’s ook besturen in de nieuwe Pirelli Hot Lap-feature, wat het begin van het raceweekend nabootst.

F1  22 Champions Edition wordt op 28 juni 2022 uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam. Deze editie bevat additionele content en drie dagen eerder toegang tot de volledige game*. De Standard Edition wordt op 1 juli 2022 uitgebracht.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password