Launch trailer One Piece World Seeker vrijgegeven

Bandai Namco heeft de  One Piece World Seeker launch trailer vrijgegeven, waarin de toon wordt gezet voor spelers in aanloop naar de lancering op vrijdag 15 maart voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

One Piece World Seeker neemt spelers mee op een origineel avontuur dat geschreven is met behulp van de originele auteur Echiro Oda. Op Prison Island, ooit een welvarend oord dat te gronde is gericht door militaire onderdrukking, gaat de Straw Hat Crew op pad om de tirannieke leider, Isaac, onderuit te halen en het geheim van het eiland te ontdekken.

Om de lancering van ONE PIECE WORLD SEEKER te vieren krijgen leden van de EP!C Rewards Club toegang tot exclusieve content: The Hot Spring Mission.
EP!C-punten worden ook verdubbeld voor alle spelers die hun reward code (die met de boxed game geleverd worden) voor 15 april 2019 verzilveren. Verzilver jouw code via deze link: http://bnent.eu/OPWScodePR

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password