Lara Croft-standbeeld onthuld in aanloop naar opening Tomb Raider: The LIVE Experience in april

Volgend op de aankondiging van de nieuwe thrill-seeking-attractie, Tomb Raider: The LIVE Experience, heeft Little Lion Entertainment in samenwerking met Paramount Pictures en Crystal Dynamics onlangs een standbeeld onthuld van de beroemde archeoloog-avonturier Lara Croft.

Het meer dan levensgrote beeld van Lara Croft is gebaseerd op 25 jaar Tomb Raider-geschiedenis, die zich uitstrekt vanaf de originele Tomb Raider-game die in 1996 werd gelanceerd tot de nieuwste incarnatie van de iconische held in de Survivor-trilogie die tussen 2013 en 2018 werd uitgebracht. Het beeld van ruim 2,5 meter hoog is in samenwerking met Crystal Dynamics in Londen gebouwd in de stijl van een zandsteengravure, om te passen bij de look en feel van de nieuwe attractie. Het nieuwe beeldhouwwerk wordt geplaatst in de Stables Market in het hart van Camden, waar in april de Tomb Raider: The LIVE Experience-attractie wordt geopend.

Tom Lionetti-Maguire, CEO & oprichter van Little Lion Entertainment Limited zegt: “We presenteren met veel plezier een gloednieuwe look voor Lara, speciaal ontworpen voor Tomb Raider: The LIVE Experience. Het beeld bevat een aantal van haar iconische elementen, zoals haar gevlochten haar en de holsters voor haar twee pistolen, en combineert haar overlevingsinstincten en stevige zelfvertrouwen in één enkel gezicht.“

Dallas Dickinson, franchise general manager voor Tomb Raider bij Crystal Dynamics voegt toe: “Doordat ze zo zelfverzekerd bij de ingang van de attractie staat, hopen we dat Lara Croft mensen inspireert om hun eigen avontuurlijke geest te volgen en zich in de LIVE Experience te wagen.”

Tomb Raider: The LIVE Experience neemt avonturiers mee op reis, waarbij teams van maximaal acht mensen Lara Croft vergezellen op haar zoektocht naar een krachtig artefact dat in handen is gevallen van een gevaarlijke vijand. Ontsnap aan een zinkend schip, verken de oerwouden van Costa Rica, ontdek een oude graftombe, los omgevingspuzzels op en vecht tegen een geheime orde in deze nieuwe, spectaculaire attractie, compleet met prachtige, schilderachtige werelden, en live-acteurs die personages uit de Tomb Raider-franchise tot leven wekken.

Tickets voor Tomb Raider: The LIVE Experience  zijn te koop vanaf £66 per persoon. Ze zijn nu te koop via deze link: www.tombraiderlive.co.uk.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password