Lang moge het regeren: Knights of Honor II

Wel, wel, wel… daar ben je dan. Net gekroond tot koning van Frankrijk. Het zou nu zo’n mooi leven kunnen zijn, maar uw koninklijk hof eist uw aandacht op: Engeland verzamelt troepen in Aquitane. Alweer. Eerst stuurt u een spion om uit te zoeken wat ze van plan zijn, en misschien om te praten met enkele belangrijke edelen met rebelse ideeën. Daarvoor is echter geld nodig. Een nieuw handelsverdrag met Vlaanderen zal helpen. En alsof de Engelsen nog niet zenuwslopend genoeg zijn, roept die idioot van een paus om een nieuwe kruistocht. We moeten een geestelijke naar Rome sturen om te onderhandelen. En nu, breng mijn marshalls binnen, het is tijd om onze legers te verzamelen en de Engelsen aan te vallen. Ze zullen snel leren dat het uitdagen van het machtige koninkrijk Frankrijk gevolgen heeft!

Dit is slechts één van de vele verhalen, die je kunt beleven in Knights of Honor II: Sovereign, THQ Nordic’s eerste stap in het Grand Strategy genre.

De game komt op 6 december uit voor PC en is gemaakt in samenwerking met de veteraan-gameontwikkelaars van Black Sea Games. Knights of Honor II: Sovereign biedt alle diepgang die spelers verwachten van een middeleeuwse grand strategy game plus een hoge benaderbaarheid: Je hoeft geen 10 uur te besteden om te leren hoe het spel werkt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password