Laat je gewelddadige kant zien in Wanted: Dead’s venijnige nieuwe Tokyo Game Show Trailer

110 Industries hakt en snijdt in een gruwelijke nieuwe Tokyo Game Show trailer voor Wanted: Dead, waarin de pure wreedheid van de game wordt onthuld. De trailer, die op 14 februari, Valentijnsdag 2023, uitkomt voor PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S en PC, geeft ons een kijkje in de stijlvolle, razendsnelle gevechtsmechanismen van de game, meerdere minigames, spectaculaire John Wick-achtige afmakers en gladde, ledematen doorsnijdende zwaardvechten, vergezeld van een serieus dodelijke soundtrack.

Wanted: Dead is van 15 tot 18 september voor het eerst speelbaar op de Tokyo Game Show in Japan, waar zowel de media als het publiek de kans krijgen om de nieuwe hybride slasher/shooter van 110 Industries en Soleil, van de makers van Ninja Gaiden en Dead or Alive, uit te proberen.

Wanted: Wanted is ontwikkeld door de Japanse studio Soleil en is geïnspireerd op gevechtssystemen uit titels als Devil May Cry, Bayonetta en Metal Gear Rising: Revengeance, Wanted: Dead onthult een brute mix van meedogenloze zwaardgevechten, spannende vuurgevechten en een uniek systeem om ledematen af te hakken, voor een actie die de bloeddruk doet stijgen.
Spelers kruipen in de huid van Lt. Hannah Stone en stappen in een duister en dodelijk beeld van cyberpunk Hong Kong als leider van de “Zombie Squad”, een eliteteam dat buiten de traditionele politie werkt. Je raakt gefascineerd door Stone’s verwoestende hack-n-slash-gevechtsvaardigheden die stijl en inhoud combineren, met ijzingwekkende slow-motion sequenties en botverpletterende, ledematen doorsnijdende mechanieken.

Ontspan en vertraag de adrenalineverhogende gevechten en stop bij het Atomic Heart diner voor je date met de dood. Het restaurant biedt Lt. Stone een plek om bij te komen en op te laden, terwijl ze eten en drinken nuttigt voor buffs die haar helpen bij haar dodelijke missies, terwijl het ons spelers de kans geeft om de excentrieke cast van personages waaruit haar team bestaat te leren kennen.

Bereid je voor op een gevecht tot de dood met een krankzinnige mix van geavanceerde wapens en lo-tech jaren 90 retro-futurisme, waarbij je verwoestende schade toebrengt met projectielwapens zoals aanvalsgeweren, SMG’s, LMG’s en granaatwerpers. De gevechten die je tegenkomt zullen verre van gemakkelijk zijn in deze echte hardcore ervaring, dus test je moed en gebruik elke techniek die je hebt terwijl je vecht door hordes huurlingen, synthetica en particuliere beveiligingstroepen.

“We zijn verheugd om Wanted: Dead op Tokyo Game Show deze september, na ons debuut op gamescom en PAX West,” zegt Sergei Kolobashkin, oprichter en Creative Director bij 110 Industries. “Onze nieuwe Wanted: Dead Tokyo Game Show trailer geeft een perfecte weergave van de adrenalinegestuurde waanzin die je laat gillen naar meer. We kunnen niet wachten tot je je een weg baant door Wanted: Dead op Valentijnsdag 2023. We stelen deze feestdag voor onszelf.”

De nieuwe Tokyo Game Show trailer bevat de track “Through the Night” van Stefanie Joosten en Raney Shockne. “Through the Night” is nu beschikbaar op alle streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password