Kung-Fu On The Go, Sifu Nu uit op Nintendo Switch

Of je nu in de supermarkt bent of in de sportschool, in de auto of in de trein, je hebt altijd Kung-Fu nu Sifu, de beat ‘em up van ontwikkelaar en uitgever Sloclap, beschikbaar is op Switch. Vanaf vandaag kunnen oude fans van het spel of fervente Switch-gebruikers die op de komst van Sifu hebben gewacht, het spel kopen in de Nintendo E-Shop of fysiek bij geselecteerde retailers.

Spelers die zich volledig willen wijden aan de wereld van Sifu kunnen ook de fysieke Redemption Edition aanschaffen, met een SteelBook-kopie van de game voor de Nintendo Switch, evenals een gedetailleerd beeldje, hanger van volharding, prachtige litho-set en een prachtig 160 pagina’s tellend ‘Behind the Art of Sifu’-ontwikkelaarsdagboek.
Sifu plaatst spelers in de schoenen van een Pak Mei Kung-Fu student die zijn leven lang heeft getraind voor een dag van afrekening na de brute moord op hun hele familie door een mysterieus moordcommando. Met slechts één dag en talloze vijanden in hun weg, moeten spelers onoverkomelijke kansen verslaan en leden van de machtige organisatie verslaan om wraak te nemen. Maar op zo’n zoektocht naar wraak is tijd de prijs die betaald moet worden. Met een magische talisman om spelers na hun dood weer tot leven te wekken, betekent een nederlaag niet het einde. Hoewel de leerling altijd weer opstaat, zijn de kosten van de magie echter hoog en verouderen ze elke keer dat ze weer tot leven komen aanzienlijk.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com