Kuma en Panda keren terug in Tekken 7

Kuma en Panda maken hun terugkeer in Tekken 7. De aankondiging werd gedaan na afloop van het wereldkampioenschap van de arcadeversie van Tekken 7.

Kuma en Panda zien er bijzonder harig uit door grafische verbeteringen ten opzichte van Tekken Tag Tournament 2, terwijl Panda een nieuwe look qua kleding heeft gekregen. De twee characters delen nog steeds dezelfde aanvallen die geoptimaliseerd zijn voor Tekken 7. Wel beschikken ze beiden over hun eigen unieke Rage Art, waarbij Panda volleybal lijkt te spelen met zijn tegenstander als bal, terwijl Kuma de tegenstander een flinke mep geeft met een zalm. Ook is te zien dat beide characters nieuwe intro en win poses hebben gekregen. In de onderstaande trailer is ook een nieuwe stage te zien.

Tekken 7 beschikt dit moment over 34 characters. Producer Katsuhiro Harada heeft laten weten volgende maand de releasedatum van de consoleversie van Tekken 7 te zullen gaan onthullen.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password