Kruip in de huid van een drugsbaron in Cartel Tycoon, komt naar PC 26 juli, Consoles 2023

Cartel Tycoon, de survival business simulator van ontwikkelaar Moon Moose en uitgever tinyBuild, smokkelt een hoop nieuwe content uit Early Access en in 1.0 op PC via Steam, Epic Games Store, en GOG op dinsdag 26 juli 2022. Drugsbaronnen kunnen hun rijk in 2023 uitbreiden naar PlayStation 4|5, Xbox Series X|S, en Xbox One.
Kom uit de sloppenwijken en word een onstuitbare kingpin die regeert over winstgevende gebieden in een fictief land dat is geïnspireerd op de narcoticahandel uit de jaren ’80. Bouw een steeds groter wordende toeleveringsketen van laboratoria, werkplaatsen, boerderijen, onderzoekscentra en meer, terwijl je te maken krijgt met rivaliserende kartels, losgeslagen luitenants, overheidsinstanties en de publieke perceptie.

De volledige release van Cartel Tycoon biedt een diepere, meer strategische ervaring dan in Early Access om te zorgen voor een efficiëntere operatie naast een nieuwe heroïne grondstof om te verhandelen op de ondergrondse markt. Vind nieuwe manieren om winst te maken op opium en andere veelgevraagde producten terwijl je profiteert van de volledig herwerkte vijandelijke bendes, die nu minder gewelddadige manieren bieden om handel te drijven, speciale missies uit te voeren, gebouwen te huren en vijandelijke gebieden te veroveren terwijl je… vijandige overnames vermijdt.

Nieuwe systemen, waaronder Gevangenis, geven leiders een nieuwe alternatieve manier om af te rekenen met onhandelbare luitenanten, in plaats van hun handen vuil te maken. Natives geven drugsbaronnen legale inventaris om te verkopen voor hogere winsten, terwijl Guerrilla grunts vol met vuurkracht een smokkelpunt bevoorraden om operaties te verdedigen. Speel nieuwe gebouwen vrij door quests te voltooien, waaronder een militaire basis om de productie te centraliseren en een vliegveld om als smokkelpunt te dienen voor een steeds groter wordend rijk.

Rekruteer louche luitenanten via verhaalgedreven quests, ontmoet nieuwe personages en maak zorgvuldig keuzes om zowel het verhaal als de gameplay te beïnvloeden. Terwijl rivaliserende kartels territorium proberen op te eisen, moet je oppassen voor de lokale federales en machtsgeile luitenants. Beheers het meedogenloze leven van een kingpin om de brute campagne van de Survival Mode te trotseren, of kies je eigen avontuur met de eindeloze aanpassingsmogelijkheden van de gloednieuwe Sandbox Mode.

“Strategie- en simulatiegames geven ons zo vaak straffe benchmarks om te halen en dwingen onze beslissingen in de richting van bepaalde optimalisaties,” zegt Leonid Gorbachov, creatief directeur van Cartel Tycoon. “Cartel Tycoon omarmt echter de machtsfantasie van een kingpin die alle touwtjes in handen heeft. Test je moed in de Survival Mode, of geniet van een vruchtbaar leven vol luxe met de nieuwe Sandbox Mode. De keuze is aan jou – jij bent de baas!”

Cartel Tycoon zal beschikbaar zijn voor PC via Steam, Epic Games Store, en GOG voor USD $24,99 / €20,99 op dinsdag 26 juli 2022. De game zal ondersteuning bieden voor de talen Engels, Russisch, Frans, Italiaans, Duits, Spaans (Spanje), Braziliaans Portugees, Vereenvoudigd Chinees en Turks.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password