Kruip achter het stuur in Road Maintenance Simulator – Aerosoft presenteert een aantal geselecteerde voertuigen

Volgende week, op 7 april, komt Road Maintenance Simulator uit voor pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One en PlayStation 4. Meer dan 30 uitgebreide missies zullen spelers kennis laten maken met de dagelijkse taken van wegonderhoudsmedewerkers in deze aankomende jobsimulator.

Er zijn 8 verschillende voertuigen beschikbaar, waarmee spelers zich van het depot naar de volgende kluslocatie kunnen verplaatsen. Sommige voertuigen kunnen worden uitgerust met speciale hulpstukken om het juiste gereedschap klaar te hebben voor de taken.

In een nieuwe video voor de Duitse versie van het spel – het heet Straßenmeisterei Simulator – presenteren de simulatie-experts van Aerosoft en de ontwikkelaars van Caipirinha Games enkele van de voertuigen die spelers zullen kunnen gebruiken om zich vanuit het depot te verplaatsen:

Als je de Duitse termen van de voertuigen niet kent – wel, het is je vergeven – hier zijn de Engelse namen. In de video komen het multifunctionele voertuig zonder en met profielzaaghulpstuk, de platformwagen met waarschuwingsaanhanger, het wegmarkeringsvoertuig en de combinatiewals aan bod.

In Road Maintenance Simulator kunnen spelers plaatsnemen achter het stuur van deze en andere voertuigen om direct naar het volgende werkterrein te rijden en ook om zelf de wegen te verkennen. Het vrij berijdbare wegennet biedt zowel snelwegen als hoofdwegen en landwegen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password