Kraken Academy!! komt naar Xbox, Game Pass & PC

Kraken Academy! volgt de beproefde en geteste ‘anime school’ formule die een deel van de visuele roman scene heeft gedomineerd in de afgelopen maanden.

Kraken Academy! komt uit op Xbox Series X|S, Xbox One, Switch en PC en plaatst je in de schoenen van een nieuwe student op de titulaire school. Als nieuweling is het geen verrassing dat je medeleerlingen zult leren kennen, jezelf zult onderdompelen in buitenschoolse activiteiten en de onhandigheid zult doorkruisen die gebruikelijk is voor elk coming of age-verhaal. Oh, en de wereld vergaat, je directeur is een kraken, en je hebt de kracht gekregen om door de tijd te reizen!
Je merkt al snel dat deze school uniek is, en al snel kom je spoken in de gangen tegen, krokodillen die op kinderen kauwen, en een complot dat, met de hulp van de Kraken-leraar, ontrafeld moet worden. Om dit te doen moet je de Verrader opsporen, die dreigt met de apocalyptische vernietiging van de school, maar iedereen in de school kan zijn. Met elke tijdlus van drie dagen die je in de loop van het spel doorloopt, krijg je langzaamaan aanwijzingen en kom je een stapje dichter bij het oprollen van de verrader. Er zijn ook een aantal interessante zijsporen om te onderzoeken, waaronder een met de conciërge van de school en een misdaadsyndicaat!

Maar je bent tenslotte nog een kind, en moet wat vrije tijd hebben. Gelukkig zijn er vier clubs om je hand in te steken: Muziek, Kunst, Sport en Drama. Elke club heeft wel iets spannends, van optreden in een rockband tot het tentoonstellen van je creatieve meesterwerkjes.

Als de mafheid van Kraken Academy je wel wat lijkt, dan kun je voor € 14,99 een exemplaar op de Xbox Series X|S of Xbox One ophalen in de Xbox Store. Het spel is ook beschikbaar op Game Pass voor zowel Xbox als PC, en is ook te vinden op Switch.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password