Kook mee met Sushi Bar Express op Nintendo Switch

Hak, hamer, dobbel en rol je een weg naar roem en fortuin in Sushi Bar Express van GS2 Games. Wanneer Sushi Bar Express op TKTKTK voor Nintendo Switch lanceert, trek je het schort van een beginnende sushikok aan en leer je de fijne kunst om tientallen heerlijke recepten tot leven te brengen – en hongerige klanten tevreden te houden – terwijl je met spelers over de hele wereld strijdt om de titel van beste kok.

Het runnen van een sushirestaurant is een grote verantwoordelijkheid, maar je doet het niet alleen. Een ervaren kok staat klaar om je advies te geven en je de kneepjes van het vak te leren, welke messen het beste zijn voor elke situatie en welke kruiden de perfecte aanvulling vormen op elk gerecht. Beheer uw tijd goed en overtref de verwachtingen van de klanten om het geld binnen te harken, en gebruik vervolgens uw verdiensten om uw sushibar te verbeteren met nieuwe recepten, upgrades en een gelukkige kat of twee.

Als je toe bent aan een extra uitdaging, ga dan online met je vaardigheden de strijd aan met andere koks voor de toppositie in de wereldwijde ranglijsten van Sushi Bar Express, met aparte borden voor de beste kok van de maand en de beste kok aller tijden.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com