Kom meer te weten over wat je te wachten staat in Dragonflight Fractures in Time (10.1.5)

Terwijl de kampioenen van Azeroth Aberrus bestormen, het ooit geheime laboratorium dat verborgen ligt in de Zaralek Cavern onder de Dragon Isles, staat Fractures in Time (10.1.5) voor de deur! De volgende content update is binnenkort beschikbaar op het publieke testgebied (PTR), met:

 • NIEUWE KLASSE SPECIALISATIE: Augmentation Evoker
  • Een nieuwe Evoker-specialisatie is gearriveerd! Augmentation Evokers concentreren de krachten van de Bronze Dragonflight en de nieuw verworven krachten van de Black Dragonflight om hun bondgenoten op het slagveld te helpen met verschillende buffs die ze opdoen door schade in het gevecht, en worden zo WoW’s eerste “support” specialisatie.
 • NIEUW MEGADUNGEON: Dawn of the Infinite
  • De Infinite Dragonflight, jarenlange vijanden van de Bronze Dragons, hebben hard gewerkt aan hun ultieme doel: de transformatie van Nozdormu, het Aspect of Time, in Murozond. Deze eight-boss Mythic-only dungeon voert spelers door de tijdpaden terwijl ze vechten om te voorkomen dat de Infinite Dragonflight slaagt.
 • NIEUWE KLASSE UITBREIDING: Warlocks
  • De Warlock-klasse wordt beschikbaar voor alle resterende niet-Dracthyr-rassen, waaronder Night Elves, Draenei, Pandaren en Tauren.
 • BALANSERING & TUNING
  • Zoals bij alle updates, een nieuwe ronde van balansering en tuning voor alle klassen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com