Kom in actie met Overwatch 2’s nieuwste Support Hero, Lifeweaver

De uit Thailand afkomstige Lifeweaver wordt gekenmerkt door zijn liefde en respect voor de natuur en zijn geavanceerde biolichttechnologie. Deze baanbrekende vooruitgang is verweven in zijn vaardigheden en speelt een centrale rol in de helende en nuttige aspecten van zijn uitrusting.

Of hij zijn teamgenoten nu optilt met zijn Petal Platform, hen in veiligheid brengt met Life Grip of hun gezondheid ondersteunt met Healing Blossom; Lifeweaver is een veelzijdige Support die zijn team enorme duurzaamheid en nut biedt.

Met een van de meest complexe speelstijlen tot nu toe en de eerste openlijk panseksuele Overwatch Hero, kunnen we niet wachten tot spelers ervaren wat Lifeweaver allemaal met zich meebrengt als hij op 11 april de strijd aangaat!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password