Koei Tecmo’s Romance of the Three Kingdoms 8 Remake klaar om het slagveld te bestormen begin 2024!

Vandaag kondigden KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Kou Shibusawa trots aan dat een van hun meest geliefde militaire strategiespellen eindelijk terugkeert in de strijd met de ontwikkeling van Romance of the Three Kingdoms 8 Remake. Het originele spel verscheen voor het eerst in 2001 in Japan, gevolgd door een Europese release in 2004. Nu is de tactische rollenspelsimulatie klaar om begin 2024 digitaal terug te keren in actie in heel Europa op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en Windows PC via Steam.

Romance of the Three Kingdoms 8 Remake is gebaseerd op Romance of the Three Kingdoms VIII met Power Up Kit, compleet met zowel de functies “All Officers Play” en “All Periods Scenarios”. Daarnaast bevat het spel volledig nieuwe grafische en spelsysteem-upgrades om de titel nieuw leven in te blazen als nieuwste toevoeging aan KOEI TECMO’s lang gewaardeerde franchise.

Om de spannende aankondiging te vieren, heeft KOEI TECMO de eerste teaser trailer vrijgegeven, samen met een teaser site. Meer informatie over de game wordt onthuld op TOKYO GAME SHOW 2023 tijdens de livestream “KOEI TECMO LIVE! in TGS 2023”, die op 22 september plaatsvindt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password