KOEI TECMO lanceert demo van bovennatuurlijk Three Kingdoms-spektakel, Wo Long: Fallen Dynasty

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Team NINJA hebben een demo uitgebracht van hun nieuwste epische ‘masocore’-game, Wo Long: Fallen Dynasty. De demo is verkrijgbaar van vrijdag 16 september om 13:00 CEST tot maandag 26 september om 08:59 CEST op Xbox Series X|S en PlayStation 5.

De spectaculaire demo verplaatst spelers naar een duistere, krankzinnige Three Kingdoms-wereld en de chaotische strijd tegen de demonen die het land overspoelen. De demo laat spelers genieten van snelle en strategische zwaardgevechten die zijn gebaseerd op de Chinese vechtkunst. Daarnaast geeft de demo een voorproefje op de online-multiplayer, de personage-maker, verticale verkenningsmogelijkheden en het belang van moraal. Iedereen die de demo heeft uitgespeeld ontvangt als bonus het speciale item “Crouching Dragon Helmet”, die spelers in de volledige game kunnen gebruiken. Via de demo komt ook een enquête beschikbaar voor het verzamelen van feedback die de ontwikkelaar wil gebruiken voor de verdere ontwikkeling van de game. Wie deelneemt aan de enquête wordt beloond met een originele wallpaper.

Daarnaast heeft Team NINJA een tutorialvideo gemaakt die spelers op weg helpt bij het doorgronden van de masocore-ervaring, van counteraanvallen tot kundig gebruik van de vele wapens.

Ter ere van de release van de demo is een “Wo Long Highlights” Twitter-campagne begonnen. Volg het officiële Twitter-account (@WoLongOfficial), en post je coolste gameplay-moment met de hashtag #WoLongDemoEU. Uit alle inzendingen worden tien winnaars gekozen die een origineel Wo Long: Fallen Dynasty T-shirt ontvangen.

 

Titel Wo Long: Fallen Dynasty DEMO
Platformen Xbox Series X|S
PlayStation 5
Demo-periode Vrijdag 16 september om 13:00 tot maandag 26 september om 08:59.
*Houd er rekening mee dat je de demo alleen tijdens deze periode kunt downloaden en spelen.
Bonus voor het uitspelen van de demo In-game item “Crouching Dragon Helmet”
*De bonus is te verkrijgen in de retailversie van de game.
Aanvullende informatie
  • De demo is van een vroege versie van de game en daarom verschillend van het eindproduct.
  • De demo is alleen online speelbaar, dus moeten spelers tijdens het spelen verbonden zijn aan het Xbox network of PlayStation™Network.
  • De multiplayer-optie in deze demo vereist geen betaald lidmaatschap op de online-dienst van het betreffende platform.

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt begin 2023 voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation 4, en pc via Windows en Steam , en komt bij de release beschikbaar via Xbox Game Pass voor console en pc.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password