Knockout City cross-play beta begint op 2 april, nieuwe gameplaytrailer onthuld tijdens State of Play van Sony

Spelers kregen tijdens het State of Play-evenement van Sony meer te zien van de dynamische multiplayer-trefbalgevechten uit EA’s en Velans Knockout City. Naast een splinternieuwe gameplaytrailer is ook de datum voor de cross-play beta onthuld.
Het team van Velan Studios heeft onthuld dat spelers in de periode van 2-4 april de kans krijgen om Knockout City te spelen tijdens de cross-play beta van het spel. Deze biedt ondersteuning voor vele verschillende platformen: de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC via Origin en Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. In deze beta kunnen spelers genieten van alles wat inbegrepen was in de eerste beta, inclusief nieuwe spelelementen, zoals de Back Alley Brawl-map, de Sniper Ball, epische aanpassingsmogelijkheden en de 1:1 Face-Off playlist.

In de nieuwe gameplay-trailer zie je niet alleen de nieuwe gameplayfeatures van de cross-play beta, maar ook de ingrediënten waarmee Knockout City zich onderscheidt van andere multiplayer-ervaringen: positionering, timing en teamwork. Hieronder volgen een paar hoogtepunten:

  • Trickshots om je tegenstanders te verrassen, zoals de angstaanjagende Fake Throw
  • Ultimate Throws die je teamleden in de lucht lanceren voor een enorme KO-explosie bij impact
  • Een diepgaand progressiesysteem met honderden opties waarmee je je stijl kunt aanpassen op basis van de unieke persoonlijkheid van jou en je Crew
  • Beelden van een aantal maps van Knockout City, met unieke mechanismen in verschillende omgevingen
  • Speciale ballen die de gameplay gevarieerder maken, zoals de Sniper Ball die doelwitten op de map volgt, de Bomb Ball die boven op de tegenstander explodeert, en nog veel meer
  • Speel diverse modes, inclusief 1v1, Team KO met 3v3-actie en nog veel meer.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password