Knights of the Zodiac, Seiya en Shiryu, dagen op in Jump Force – Trailer

Bandai Namco  heeft onthuld dat Saint Seiya-personages Pegasus Seiya en Dragon Shiryu aanwezig zijn in Jump Force.

Seiya en Shiryu zijn leden van de Knights of the Zodiac, een groep uitverkoren strijders die gezworen hebben vrede en rechtvaardigheid over heel de wereld te beschermen.

Pegasus Seiya is de Saint van het Pegasus sterrenbeeld – bekend voor zijn vastberadenheid en sterke geest. In uiterste nood kan Seiya beroep doen op de kracht van de Gold Cloth of Sagittarius, waardoor zijn krachten tot op de limiet worden versterkt.

Het tweede speelbare personage uit de Saint Seiya-reeks is Dragon Shiryu. Beschermd door het Dragon sterrenbeeld is hij een van de kalmste en meest ingetogen van alle Saints. Hij is ook een van de weinige Bronze Saints verkozen om de Gold Cloth te dragen. Wanneer nodig kan hij extra kracht oproepen dankzij zijn Libra Cloth en zo vijanden verslaan.

Naast deze aankondiging werd ook de Mayan City-stage onthuld, waar JUMP FORCE-vechters het tegen elkaar kunnen opnemen tussen de oude ruïnes.

Jump Force verschijnt in februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password