Klim vandaag nog naar de hemel met Final Fantasy XIV-patch 4.35

Final Fantasy XIV: Stormblood blijft spelers voorzien van unieke en spannende content met de lancering van patch 4.35. Deze update introduceert de nieuwste Deep Dungeon, Heaven-on-High, het volgende hoofdstuk in de Hildibrand-questreeks, nieuwe items en systeemupdates.

Heaven-on-High daagt spelers uit om samen met andere avonturiers door een kerker met 100 verdiepingen te trekken, waarbij het moeilijkheidsniveau met elke etage stijgt. Tot de nieuwe content behoort ook een herzien levelsysteem dat specifiek is gemaakt voor de Deep Dungeon en speciale beloningen voor de spelers die het lukt de hoogste verdieping te bereiken.

Wapenbeloningen van Heaven-on-High

De patch van vandaag levert ook de nieuwste questlijn in de avonturen van Hildibrand, waarin deze inspecteur extraordinaire misdaden onderzoekt die gepleegd zijn door de Wolf Burglar in het Verre Oosten. Daarnaast zijn nieuwe emotes, minions, een nieuw kapsel en een mount toegevoegd, waaronder een ontwerp van een tweedeprijswinnaar van de Hairstyle Design Contest.

 
Nieuwe kapsels en mount
Tegelijk met de release van Patch 4.35 begint het Feast Regional Championship 2018, een reeks officiële speler-versus-speler-toernooien die worden gehouden in Noord-Amerika, Europa en Japan (om de kampioenen van elke regio te bepalen). De voorrondesperiode begint op dinsdag 3 juli en gaat door tot maandag 13 augustus.

Het Feast-logo
De winnaars van de voorrondes gaan door naar de online-semifinales – gestreamd en gehost door Square Enix – om te bepalen welke teams mogen deelnemen aan de Europese finales tijdens het Fan Festival 2019 in Parijs.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password