Kleed je warm aan voor een ijzige tocht over de hellingen in Lonely Mountains Downhill Seizoen 19 Recap: Winter rides

Thunderful Publishing & Megagon Industries onthullen dat het volgende gratis Daily Rides seizoen voor Lonely Mountains: Downhill vandaag verschijnt. Daily Rides Seizoen 19 is getiteld Winter Rides en brengt een aantal feestelijke nieuwe vrij te spelen outfits en accessoires met zich mee! Lonely Mountains: Downhill is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en PC (Steam). De game is ook geverifieerd voor Steam Deck en er is een demo beschikbaar op Steam en Nintendo Switch.

Spelers die de uitdaging van het seizoen Winterritten aangaan, kunnen een aantal vrolijk kille winterthema’s vrijspelen. De kleding/cosmetische opties die kunnen worden vrijgespeeld zijn onder andere de Winter Outfit, een blauw en rood ensemble dat compleet wordt geleverd met een wollige bobble-muts, pufferjack en verwarmende sjaal die je zeker op de been houden tijdens die frisse afdalingen in de buitenlucht. De Christmas Elf outfit in klassiek feestelijk groen en rood verandert je rijder in een van de kleine helpers van de Kerstman.

Over de grote man gesproken, er is ook een kerstmuts en kerstmannenoutfit. Een nieuw accessoire is verkrijgbaar in de Christmas Bag of Presents en er is ook een nieuwe Rudolph Paint Job voor je motor, compleet met gewei voor een echte rendieruitstraling. Als klap op de vuurpijl is er nog een nieuwe outfit, de Sneeuwman. Dit magische, feestelijke kledingstuk werkt net even anders dan de standaard outfits en verandert je personage in een echte sneeuwman met een stijlvolle hoge hoed. Winter Rides biedt een gevulde kous met lekkers voor het grijpen, dus ga er op uit en ga rijden!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password