Kirby’s Dream Buffet wordt deze zomer geserveerd op de Nintendo Switch

Wie heeft er trek in multiplayer plezier overgoten met een flink Kirby-sausje?  Kirby’s Dream Buffet schuift deze zomer aan op de Nintendo Switch en brengt een smakelijke portie lokale en onlinemultiplayeractie met zich mee in de vorm van uiteenlopende levels waarvan zelfs de moeilijkste eters het water in de mond loopt.

In Kirby’s Dream Buffet, dat exclusief in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht, rollen meerdere Kirby’s in vier razende ronden door een keur aan op eten gebaseerde levels. Spelers racen tegen elkaar op deze overheerlijke hindernisbanen om aardbeien te verzamelen en Kirby te laten groeien. Ondertussen proberen ze tegenstanders van tafel te vegen en karakteristieke kopieerkrachten (die in zogeheten krachtsnacks verstopt zitten) te gebruiken om de andere deelnemers roet in het eten te gooien.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password