Kingston FURY vernieuwt bekroonde SSD met heatsink

Kingston FURY, de gaming divisie van Kingston Technology, kondigt vandaag de Kingston FURY Renegade SSD met Heatsink  aan, de tweede generatie PCIe 4.0 NVMe M.2 drive voor console- en pc-gamers. Kingston FURY Renegade SSD met Heatsink behoudt zijn snelheid en temperatuur terwijl de SSD geavanceerde prestaties levert in hoge capaciteiten met behulp van de nieuwste Gen 4×4 controller.

Door de beschikbare bandbreedte van PCIe 4.0 te maximaliseren, bereiken Kingston FURY Renegade SSD’s snelheden tot 7.300/7.000MB/s lees/schrijfsnelheid en tot 1.000.000 IOPS. Zo levert de SSD een uitstekende consistentie voor een uitzonderlijke game-ervaring. De schijven zijn verder geoptimaliseerd om de laadtijden van games en toepassingen te verkorten, eenvoudig te streamen en uw systeem een volledige boost in reactiesnelheid te geven. Verkrijgbaar in hoge capaciteiten tot 4TB, kunnen gebruikers een uitgebreid aanbod van hun favoriete games en media opslaan en nog steeds ruimte overhouden voor de nieuwste titels. Kingston FURY Renegade SSD biedt twee opties voor gebruikers, beide met formidabele snelheden en enorme capaciteiten:

  • Kingston FURY Renegade SSD met laag profiel, grafeen aluminium heatspreader houdt uw schijf koel tijdens intensief gebruik en brengt superieure prestaties naar de kleinste ruimtes in gaming pc’s en laptops.
  • Kingston FURY Renegade SSD met Heatsink, de ultieme keuze met een extra laag van thermische verspreiding. Wanneer de game opwarmt, blijft uw PS5 console koel.

“Het ontwerp van de Kingston FURY Renegade SSD verlegt de grenzen van PCIe Gen4- technologie om gebruikers te voorzien van high-performance opslag om de nieuwste CPU’s en GPU’s aan te vullen met ongebonden opslag”, aldus Niels Burnet, Business Development Manager bij Kingston Technology. “Met de introductie van het optionele heatsink-model kunnen gebruikers voldoen aan de steeds hogere eisen van toekomstige gaming-platforms met een verhoogde snelheid en thermische stabiliteit.”

De Kingston FURY Renegade SSD familie is momenteel beschikbaar in 500GB, 1TB, 2TB en 4TB. Kingston FURY Renegade SSD wordt ondersteund door een beperkte garantie van vijf jaar en gratis technische ondersteuning.

Ga voor meer informatie naar kingston.com.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password