Kingston FURY gaat in zee met Ninjas In Pyjamas als officiële gaming geheugenleverancier

Kingston Technology Europe, een dochteronderneming van Kingston Technology Company, een wereldleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, kondigt de samenwerking aan met de legendarische e-sport organisatie Ninjas in Pyjamas.

De tweejarige overeenkomst maakt Kingston FURY de officiële geheugenpartner van Ninjas in Pyjamas en zorgt voor maximale hardwareprestaties voor alle e-sport teams van Ninjas in Pyjamas met de hoogpresterende gaming RAM-lijn van FURY.  Naast het leveren van ’s werelds beste RAM voor Ninjas in Pyjamas’ e-sporters, zal het partnerschap zich richten op het creëren van inspirerende content en sociale media-activiteiten voor het wereldwijde publiek van Ninjas in Pyjamas.

“Gamers zijn alert op de kleinste inconsistenties in elke hardware setup, en daarom zijn we altijd bezig met het optimaliseren van de setup om superieure prestaties te garanderen. Met Kingston FURY kunnen we er zeker van zijn dat we voldoen aan de hoogste eisen en normen voor optimale gamingprestaties. De Kingston FURY-lijn zal zonder twijfel de ware kracht van onze e-sporters ontketenen,” aldus Hicham Chahine, CEO bij Ninjas in Pyjamas.

Hicham vervolgde: “Kingston is een gerespecteerd en betrouwbaar merk binnen de gaming hardware sector, en we zijn ongelooflijk trots en enthousiast om met hen samen te werken om de gaming prestaties voor al onze e-sporters over de hele wereld te verhogen.”

“Kingston FURY heeft zich sinds de herintroductie van een jaar geleden gevestigd als leider op het gebied van gaming geheugen, we zijn dan ook erg blij om Ninjas in Pyjamas te verwelkomen in de Kingston familie” aldus Robert Allen, Marketing Director, Kingston EMEA. “Met Ninjas in Pyjamas aan onze zijde, kunnen we samenwerken om Kingston FURY naar het volgende niveau te tillen!” aldus Allen.

Kingston is altijd een trotse en regelmatige sponsor van e-sport geweest en kijkt uit naar de samenwerking met een OG-team als Ninjas in Pyjamas. We zijn toegewijd aan de community en we zijn verheugd om Kingston FURY opnieuw te introduceren aan de fans van Ninjas in Pyjamas.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password