King krijgt Rainmaker costume in Tekken 7 – Trailer

King krijgt een costume gebaseerd op de Japanse worstelaar Rainmaker. Ook krijgt King de unieke Rainmaker worp als nieuwe aanval.

King’s nieuwste costume bestaat onder andere over een gouden luchadore masker, een extra lange bontjas, een gouden ketting en een replica van de kampioenschapsriem van de worstelaar Rainmaker. Rainmaker (Kazuchika Okada) is een Japanse worstelaar die momenteel het zwaargewicht kampioen van het Japanse IWGP kampioenschap is. Okada beschikt net als King al over aanvallen zoals Reverse Neck Drop, Dropkick, German Suplex en DDT. De Rainmaker aanval is een “Wrist-lock” die overgaat in een “short-arm lariat”.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password