King Arthur: Knight’s Tale gratis content update uit in juni

NeocoreGames heeft vandaag aangekondigd dat de eerste gratis seizoenscontent-update – genaamd The Chained God – voor King Arthur: Knight’s Tale in juni uitkomt voor alle spelers.

In The Chained God kruipen spelers in de huid van de machtige Fomorians, de brute en angstaanjagende reuzen van Avalon – de belangrijkste vijandelijke factie van de Knights of the Round Table. De update bevat een gloednieuwe reeks korte verhaalmissies gericht op deze mystieke wezens, die nieuwe gameplay, nieuwe items en uitbreiding van de lore introduceren.

The Chained God is de eerste van vele gratis content-updates voor Knight’s Tale. Daarnaast is er ook andere, langere content in de maak, maar details hierover worden later onthuld.

King Arthur: Knight’s Tale is een unieke hybride tussen turn-based tactische games en traditionele, character-centric RPGs. Knight’s Tale is een moderne hervertelling van een klassiek Arthuriaans mythologisch verhaal gefilterd door de donkere fantasy-trofeeën, een draai aan de traditionele verhalen over ridderlijkheid.

King Arthur: Knight’s Tale komt op een later tijdstip naar PlayStation 5 en Xbox Series S|X.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password