Kill It With Fire 2 voegt Red Vs. Blue, RWBY-schrijver toe aan het team

Kill It With Fire 2, het sci-fi geïnspireerde vervolg op de first-person spinnenjager van ontwikkelaar Casey Donnellan Games en uitgever tinyBuild heeft schrijver Miles Luna (RWBY, Red vs. Blue, Camp Camp, Slave Zero X) aan het schrijfteam toegevoegd.

Het originele Kill It With Fire was zwaar op de spinnen en een beetje lichter op de lore, maar met drie keer meer verhaalinhoud dan het originele spel en topgeheime audiologs door het hele multiversum, houdt Kill It With Fire 2 Miles bezig met het leveren van een multiversum-breed verhaal van galactische proporties.

Om te beginnen wordt het geschrevene omgezet in meeslepende audio logs door voice-over artiesten waaronder de zeer getalenteerde Andy Cortez (Kinda Funny, The Monster Under My Bed). Als Steam Early Access begin 2024 van start gaat, kunnen spelers vanaf het begin een groot aantal gloednieuwe levels, functies en wapens verwachten.

“Het was een genoegen om met Miles te werken aan het uitwerken van de wereld van Kill It With Fire 2. Hij heeft een aantal aspecten van het spel overgenomen. Hij heeft een aantal maffe omgevingen en concepten uit de game gebruikt, ze verweven met een interessant achtergrondverhaal en ze bevolkt met fascinerende en hilarische personages. Ik kan ook niet wachten tot spelers Miles, Andy en een heleboel andere geweldige stemacteurs kunnen horen in de audiorogboeken van de game,” aldus Casey Donnellan, soloontwikkelaar van de Kill It With Fire-franchise en een echte spinnenfobie.

In Kill It With Fire 2 hebben spinnen het ruimtetijdcontinuüm doorbroken en zich verspreid over het heelal. Alleen de machtigste verdelgers van de aarde kunnen ze uitroeien. Trek je kleren aan, verbeter je vaardigheden om spinnen te doden en start een expeditie door tijd en ruimte. Kruip in de huid van de verdelger en reis door ontelbare dimensies om de veelpotige plaag de kop in te drukken. Zet voet in donkere, besmette ruimtestations of spring door een portaal naar de woestijnen van het wilde westen.

“Casey en ik hebben er veel plezier aan beleefd om een ingewikkeld web van paaseieren en verhaallijnen te weven die spelers kunnen ontdekken als ze ernaar op zoek gaan. Uiteindelijk zullen de meest hilarische en gedenkwaardige momenten echter komen van de spelers die Casey tot de tanden toe heeft bewapend en heeft losgelaten als een stier in een interdimensionale porseleinkast,” zei Miles Luna, koortsachtig van opwinding.

Kill It With Fire 2 lanceert begin 2024 op pc via Steam Early Access. Een volledige release op pc, PlayStation 4|5 en Xbox Series X|S wordt eind 2024 verwacht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password