Kijk op donderdag 4 maart om 15:00 uur naar de uitgebreide video over de nieuwe Super Smash Bros. Ultimate-vechter Pyra/Mythra

De presentatie duurt ongeveer 35 minuten en er zullen geen andere nieuwe vechters worden aangekondigd.

Kijk op donderdag 4 maart om 15:00 uur naar een nieuwe video van director Masahiro Sakurai waarin hij Pyra/Mythra, de nieuwe DLC-vechter voor Super Smash Bros. Ultimate, uitgebreid demonstreert. Hij onthult ook de releasedatum van deze nieuwe vechter! De presentatie duurt ongeveer 35 minuten en er zullen geen andere nieuwe vechters worden aangekondigd.
Ga naar de Nintendo Direct-website of het YouTube-kanaal van Nintendo België om de stream te bekijken.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password