Kijk op 7 juli naar NACON Connect voor vele verrassingen

NACON nodigt je uit om het schema en de teaser te bekijken van NACON Connect, wat je op 7 juli via de officiële kanalen (zie onderaan dit bericht) kunt volgen.
Om 19 uur begint de pre-show met twee hosts die alvast wat nieuwtjes delen. Volgend op hun show begint de conferentie, waarin veel van onze projecten getoond worden. In totaal worden 17 games getoond, inclusief langverwachte titels als Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum en Test Drive Unlimited Solar Crown, en nieuwe producten binnen ons aanbod van gaming-accessoires. Na de conferentie keren de hosts terug om met de community over het gedeelde nieuws te praten.
Ga naar Twitch, YouTube en Twitter om het evenement te volgen!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password