Kijk eens naar de nieuwe Food Truck Simulator demo van de makers van Gas Station Simulator!

Movie Games kondigt met trots aan dat de vernieuwde Food Truck Simulator demo beschikbaar zal zijn op woensdag 27 juli. Het spel is ontwikkeld door DRAGO Entertainment, het team achter de smash hit 2021 Gas Station Simulator. De vernieuwde demo zal vanaf 27 juli 2022 om 19:00 CET publiekelijk beschikbaar zijn op Steam.

In Food Truck Simulator renoveer, rust je de foodtruck die van je vader is geweest uit en zorg je dat hij weer glanst. Creëer recepten, kook het eten en serveer klanten in een hele stad. Pas je foodtruck aan en upgrade hem om meer klanten te bereiken en je menu uit te breiden.

Klanten kunnen ongeduldig en behoeftig zijn. Je zult merken dat je niet al te veel tijd hebt om ze te geven wat ze willen en ook nog eens aan hun smaak te voldoen.

Naarmate uw prestige groeit, groeit ook uw repertoire van trucs en hulpmiddelen. Blijf op de hoogte van je roem als je in de voetsporen van je vader treedt.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password