Keer vandaag terug naar Ivalice met Final Fantasy XIV: Stormblood patch 4.1

Square Enix nodigt alle Warriors of Light uit om naar Ivalice te vertrekken in Final Fantasy XIV: Stormblood Patch 4.1: The Legend Returns.  Deze langverwachte nieuwe verhaallijn en alliance-raid verplaatsen spelers naar de ruïnes van de koninklijke stad Rabanastre, waar ze meer ontdekken over de Majestic Imperial Theater Company en de mysteries van het legendarische Ivalice kunnen ontrafelen.

The Legend Returns levert ook vele nieuwe missies, gevechten en andere content-updates, inclusief:

  • Hoofdscenario-quests – De bevrijding van Ala Mhigo door het verzet betekent het eind van een tijdperk van tirannie. Lyse en haar mensen moeten nu besluiten hoe ze verder willen gaan, terwijl ook Rauban belangrijke beslissingen moet maken.
  • Nieuwe serie alliance-raids voor 24 spelers Return to Ivalice – De beroemde game-ontwikkelaar Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY XII / FINAL FANTASY Tactics) en Keita Amemiya — maker van de tv-serie en films van Garo, die ook de PvP-uitrusting, -wapens en -mount-ontwerpen maakte voor Patch 3.5 – werkten als gastontwikkelaars aan deze spannende nieuwe serie raids en verhaallijn.
  • Nieuwe, high-level dungeon – Spelers kunnen afdalen in de dieptes van The Drowned City of Skalla. Deze overstroomde ruïnes van een door oorlog vernietigde stad zijn rijk aan schatten en oude, nimmer opgeloste mysteries.
  • The Minstrel’s Ballad: Shinryu’s Domain – Shinryu haalt spelers opnieuw naar het slagveld voor een nieuwe strijd die een nog zwaardere beproeving zal blijken dan het originele gevecht met deze indrukwekkende vijand.
  • Nieuwe zijmissies – Speel een nieuw hoofdstuk in de populaire Hildibrand-avonturenserie, waarin Nashu Mhakaracca in het verre oosten op zoek gaat naar haar mentor.
  • Squadrons van avonturiers – Spelers kunnen sommige kerkers solo verkennen of als groep, samen met andere squadron-leden. Spelers kunnen commando’s geven aan squadron-leden, die door hun opgedane ervaring tijdens deze avonturen ook sterker worden.
  • Kojin Beast Tribe-quests – Help de blauwe Kojin bij het maken van hun eigen schatkamer waarin ze hun verzamelde schatten kunnen bewaren en hun goden kunnen eren. Door je relatie met deze beestenstam te verbeteren, verdien je nieuwe beloningen.
  • Nieuw woongebied – In het schilderachtige Shirogane zijn stukken land beschikbaar voor nieuwe bewoners. Dit is ongetwijfeld een van de mooiste plekjes die het paradijselijke Hingan heeft te bieden.
  • Nieuwe, aangepaste leveringen – Disciples of the Hand and Land kunnen elke week gemaakte en verzamelde voorwerpen naar M’naago sturen om haar verder te helpen, terwijl meer bekend wordt over de Resistance Widows en het Orphans Fund.

Volgend op de release van Patch 4.1 zijn extra content-updates gepland. Spelers die een nog grotere uitdaging verlangen, kunnen hun vaardigheden testen in het Unending Coil of Bahamut (Ultimate)-gevecht van Patch 4.11, gepland voor een release twee weken na Patch 4.1. Deze strijd zal nog meer doorzettingsvermogen vergen dan de gevechten op de niveaus “Extreme” en “Savage”.

Later verschijnt Patch 4.15 met Rival Wings, de nieuwste PvP-stand met 24-v-24-gevechten onder gloednieuwe spelregels. Avonturiers kunnen met machtige goblin-creaties de vergeten Sharlayaanse beproevingsplaats Astragalos betreden en daar proberen de torens van de tegenstanders te vernietigen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password