Keer terug naar Ivalice in Final Fantasy XIV Online, eerste details patch 4.1 onthuld

De eerste details van Final Fantasy XIV Online’s langverwachte Patch 4.1 zijn onthuld tijdens een speciale, 14 uur durende livestream ter ere van de vierde verjaardag van deze MMO.

Patch 4.1 is gepland voor begin oktober en heeft als officiële titel “The Legend Returns”. Het is de eerste grote patch na de succesvolle lancering van Stormblood™, de hooggeprezen tweede expansion pack voor deze titel.

Tijdens de feestelijke livestream presenteerde Naoki Yoshida, online producer en director van FINAL FANTASY XIV,  de 38e aflevering van de ‘Letter from the Producer LIVE’-serie, waarin hij de eerste details onthulde van Patch 4.1: The Legend Returns:

 • Nieuw hoofdscenario en nieuwe side-quests – inclusief de terugkeer van Hildibrand
 • Nieuwe alliance raid – Return to Ivalice
 • Nieuwe primal battle – De extreme versie van de eindbaas van de Main Story
 • Nieuwe ultimate difficulty – The Unending Coil of Bahamut (Ultimate)
 • Nieuwe PvP-content – Rival Wings 24 vs 24
 • Nieuwe instanced dungeon – The Drowned City of Skalla
 • The Lost Canals of Uznair-update – Nieuwe maps leiden naar dieper gelegen kamers, nieuwe systemen en nieuwe vijanden
 • Adventurer Squadron-updates – Nieuwe missies waarin je een party kunt vormen om samen kerkers te voltooien
 • Nieuwe Beast Tribe Quests – The Kojin
 • Housing-update – Shirogane-percelen en verhuisdienst beschikbaar
 • En veel meer

Tijdens de livestream kreeg Yoshida gezelschap van Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY XII / FINAL FANTASY TACTICS) om te spreken over “Return to Ivalice”, de komende alliance raid voor 24 spelers. Als speciale gastontwikkelaar schrijft Matsuno het scenario voor deze raid, waarmee hij de wereld van Ivalice naar FINAL FANTASY XIV Online brengt. Fans die reikhalzend uitkijken naar deze raid, kregen alvast een tot de verbeelding sprekende afbeelding voorgeschoteld:

Tijdens deze speciale aflevering van Letter from the producer LIVE werd ook de terugkeer aangekondigd van de spannende samenwerking tussen Final Fantasy XIV en Level-5’s Yo-Kai Watch. Spelers kunnen opnieuw speciale, door Yo-Kai geïnspireerde wapens, minions en een rijdier verzamelen, vanaf nu tot 1 november.

De Final Fantasy XIV Free Trial moedigt spelers aan om zich aan te sluiten bij de miljoenen avonturiers in het rijk Eorzea. De gratis proefversie laat iedereen van alle content genieten tot level 35, tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://freetrial.finalfantasyxiv.com/.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password