Keer terug naar de lucht en herover de verloren oceaan met Baten Kaitos I & II HD Remaster, nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Bandai Namco heeft vandaag aangekondigd dat Baten Kaitos I & II HD Remaster nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch. De collectie geeft spelers de kans om de emotionele reizen van zowel Baten Kaitos: Eternal Wings And The Lost Ocean als Baten Kaitos Origins, die oorspronkelijk werden uitgebracht voor de Nintendo GameCube, te beleven.

De Baten Kaitos-serie is gebaseerd op een RPG-spel op basis van kaarten, waarbij je in een fractie van een seconde beslissingen kunt nemen die je dichter bij de overwinning brengen. In elke titel kruipen spelers in de huid van een Guardian Spirit en leiden ze de hoofdpersoon en metgezellen door unieke avonturen:

  • Baten Kaitos: Eternal Wings And The Lost Ocean vertelt het verhaal van Kalas die, op zoek naar wraak voor de dood van zijn broer en grootvader, Xelha ontmoet terwijl ze beiden aan een reis beginnen om het Alfardrijk te verslaan.
  • Baten Kaitos Origins speelt zich af 20 jaar voor de gebeurtenissen van het eerste spel. Het verhaal gaat over Sagi, een “spiriter” die een connectie heeft met Guardian Spirits en deel uitmaakt van de Dark Service, een elite-eenheid van het Alfard Empire. Sagi gaat op reis om zijn naam te zuiveren nadat hij erin is geluisd en om de geheimen van het rijk te onthullen.Baten Kaitos I & II HD Remaster verbetert de gameplay van de originele games met nieuwe functies. De remaster bevat een “Instant KO”-instelling waarmee spelers de vijand met één enkele aanval kunnen verslaan, een grote toename in de snelheden van de game en de gevechten, en een “No Encounters”-instelling waarmee spelers gevechten kunnen vermijden, naast andere nieuwe instellingen die de voortgang van de game ondersteunen.

Naast de release van Baten Kaitos I & II HD Remaster kunnen spelers nu genieten van de soundtracks van beide games op digitale distributiediensten zoals iTunes, Apple Music of Spotify of YouTube.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password