Keer terug naar de iconische PvP-minigame Bounty Hunter in Old School RuneScape

Old School RuneScape, de iconische MMORPG die enkel nieuwe content uitbrengt waarop door fans is gestemd, heeft vandaag de terugkeer van Bounty Hunter aangekondigd. Deze geliefde PvP-minigame test de gevechtskwaliteiten van spelers, terwijl ze vechten voor dominantie in The Wilderness. Deze heruitvoering van de klassieke modus voegt unieke wapenbeloningen en krachtige wapenverbeteringen toe. Daarnaast is het de meest toegankelijke manier om met PvP-content in Old School RuneScape kennis te maken.

Bounty Hunter debuteerde in 2007 en is een PvP-minigame, waarbij spelers drie kraters betreden met elk een eigen combat level cap. Binnen deze level cap vechten spelers het uit voor roem en rijkdom. De heruitvoering van Bounty Hunter voert een paar veranderingen door die de minigame toegankelijker maken voor PvP-beginners.
Er wordt een nieuw, snel matchmaking-systeem gebruikt die spelers koppelt aan tegenstanders met een vergelijkbare combat skill zodat er een eerlijk gevecht ontstaat. De minigame vindt plaats in een speciale arena genaamd The Crater. Zodra spelers The Crater betreden, krijgen ze een doelwit toegewezen. Overwinnaars worden beloond met de buit van het doelwit (zoals gewoonlijk) en extra emblemen die ingewisseld kunnen worden voor unieke items.

Spelers kunnen kiezen uit verschillende beloningen. Denk hierbij aan Statius’ Armour, Vesta’s Armour, Zuriel’s Robes en toegang tot ‘Ancient Warrior’-wapens, waaronder Statius’ Warhammer, Vesta’s Longsword, Morrigan’s Throwing Axe en meer. Bepaalde voorwerpen kunnen van speciale betoveringen worden voorzien, waardoor ze extra nuttig zijn tijdens Bounty Hunter-gevechten. Hieronder vallen de Dark Bow, Dragon Mace, Dragon Longsword, Abyssal Dagger en meer.

Voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van de game is het Old School RuneScape-team begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe skill genaamd Sailing. Deze is de pitching-fase gepasseerd en wordt momenteel verfijnd voordat de community haar stem kan uitbrengen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com