Kalypso Media’s aankomende release zal lanceren op dag één met Game Pass

Uitgever Kalypso Media is verheugd aan te kondigen dat Matchpoint – Tennis Championships, de langverwachte tennissimulator titel van ontwikkelaar Torus Games, op dag één zijn weg zal draaien naar Xbox Game Pass en PC Game Pass op 7 juli 2022.

Deze moderne tennissimulator zit boordevol authentieke gameplay en levensechte technieken en zal spelers een spannende en dynamische ervaring bieden. Klaar om de baan op te gaan? Spelers kunnen deelnemen aan 65 toernooien in 26 stadions en hebben de mogelijkheid om van racket naar racket te gaan met de 16 gelicenseerde spelers van de game die beschikbaar zijn op het moment van release.

Matchpoint – Tennis Championships wordt op 7 juli 2022 uitgebracht met Xbox Game Pass op Xbox One- en Xbox Series X|S-consoles en PC Game Pass. De titel zal ook beschikbaar zijn op andere eerder genoemde platforms.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password