Justin Wack and the Big Time Hack komt deze zomer naar PC

De Zweedse indie-ontwikkelaar Warm Kitten heeft de release window voor Justin Wack and the Big Time Hack bekendgemaakt. Omschreven als een “gezellig 2D point and click adventure game,” komt Justin Wack and the Big Time Hack deze zomer officieel naar de PC via Steam. Je kunt het spel spelen op Windows, Mac en Linux.

Het spel werd onthuld in 2019 en oorspronkelijk gefinancierd op Kickstarter waar het $32k ophaalde dankzij de steun van 469 backers. Onder de backers is de legendarische adventure game maker Ron Gilbert.

Het point-and-click avonturenspel bevat meerdere speelbare personages en veel gekkigheid. Ze beloven ook tijdreizen en veel robots. Verwacht veel “puzzels gebaseerd op logica met een maf randje” samen met een ingebouwd hintsysteem en voice acting. Een demo versie is momenteel gratis beschikbaar op Steam.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password