Just Cause 3-personages duiken op in Final Fantasy Brave Exvius

Square Enix heeft bekend gemaakt dat Final Fantasy Brave Exvius wereldwijd meer dan 30 miljoen keer is gedownload. De tweede verjaardag van deze populaire mobiele RPG wordt gevierd met een nieuwe samenwerking met Just Cause 3. Dit tijdelijke evenement brengt diverse personages en een evenement in Just Cause 3-stijl naar Final Fantasy Brave Exvius.
Spelers kunnen nu een speciale summon gebruiken voor het oproepen van Rico Rodriguez, de hoofdrolspeler van Just Cause 3, en twee aanvullende personages, Mario Frigo en Annika Svennson. Een vierde personage, Teo, komt beschikbaar via een raid summon. Spelers kunnen het opnemen tegen een Golden URGA Mstitel om raid points te verdienen en diverse beloningen te ontgrendelen.

Daarnaast komen er in juni en juli diverse in-game bonussen en beloningen beschikbaar om de tweede verjaardag te vieren:

  • Inlogbonussen – Van 29 juni tot 11 juli en van 12 juli tot 31 juli worden spelers naast de standaard inlogbonussen getrakteerd op extra beloningen, inclusief speciale 10+1 Summon Tickets die gegarandeerd minstens één 5-sterren-eenheid en een 5-sterren-EX-ticket opleveren.
  • Gratis dagelijkse summon – Van 29 juni – 26 juli kunnen spelers gratis één summon per dag oproepen.
  • Stemmen op promoties – Van 29 juni – 11 juli mogen alle spelers in-game stemmen op één van de vier promoties, bijvoorbeeld een gratis dagelijkse summon. De promotie die de meeste stemmen ontvangt, wordt in de maand augustus in de game geïmplementeerd.
  • Wapenverbeteringen – Vanaf midden juli kunnen spelers eerder verworven wapens upgraden via een nieuwe, tijdelijk aanwezige stage, een evenement dat in de toekomst herhaald zal worden.
  • Halve stamina vereist voor verhalende missies en trialgevechten, grotere kansen op bonus-EXP bij het verbeteren van eenheden, verhoogde ranglimieten en veel meer.

Fans kunnen de tweede verjaardag van de game op 8 – 9 december 2018 ook met medespelers vieren tijdens de Final Fantasy Brave Exvius Fan Festa 2018 in het Long Beach Convention Center in Californië,

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password