JRPG Cris Tales komt uit in juli

Modus Games heeft vandaag aangekondigd dat Cris Tales, de indie-liefdesbrief aan klassieke JRPG’s, in juli wordt gelanceerd op Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, Steam, Epic Games Store, GOG en Stadia voor €39,99.

Cris Tales is een tijdperkveranderende JRPG waar verleden, heden en toekomst samenkomen op één scherm. Spelers kunnen het verbazingwekkende vermogen van Crisbell gebruiken om tussen tijdsperioden te glijden om zowel burgers in de koninkrijken van Crystallis te helpen als verrassingsaanvallen op vijanden uit te voeren. Als Crisbell haar magische wereld wil redden van het dreigende kwaad, moet ze haar kracht gebruiken om het verleden, het heden en de toekomst te vervormen, terwijl ze bondgenoten verzamelt die haar helpen bij haar missie.

Er is lang uitgekeken naar het spel sinds de onthulling op E3 ​​2019, waar het verschillende onderscheidingen en nominaties won, waaronder Best Indie Game, en onlangs werd het genomineerd voor Best Indie Game en Best RPG op Gamescom 2020. Spelers kunnen nu naar de Xbox Store, PlayStation Store, Nintendo eShop, Steam of GOG gaan om de demo te downloaden op hun platform naar keuze.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password