Jeroom maakt hilarisch autodesign voor Gran Turismo 7

Cartoonist Jeroom Snelders, bekend van zijn absurde humor en surrealistische situaties, heeft een livery ontworpen in de nieuwe racegame Gran Turismo 7 van PlayStation. Het autodesign is nu te bekijken en te gebruiken om mee te rijden in GT7. Met de Gran Turismo Livery-editor kan iedereen zijn creatieve talenten bovenhalen om designs voor wagens te ontwerpen en ze te bestickeren in de game.

Jeroom is al jaren een gepassioneerd autoliefhebber en leeft zich als grafisch vormgever regelmatig uit met cardesigns. Hij was dan ook de ideale man om de Livery-editor modus te testen. Zijn GT7-design werd voor de gelegenheid in het echt op een VW Golf GTI gewrapt. Resultaat: een hilarisch ontwerp met een liggende Jeroom waar je van alle kanten naar kan kijken om steeds nieuwe verrassende elementen te ontdekken.

Jeroom: “Mijn eerste design was voor een sportwagen van Tom Boonen. Cardesigns ontwerpen is een uitdagende stiel. Je moet 3D-denken en met heel andere vormen dan op papier werken. Het moet ook iets zijn dat tijdloos is. Een flauwe, snelle mop, dat werkt niet. Als ik het doe, dan wil ik het goed doen. Daarom ontwerp ik er niet zoveel op een jaar. Maar diegene die ik doe, zijn wel echt fantastisch, zoals deze voor Gran Turismo 7. Met GT7 kan je zelf liveries maken en de mogelijkheden zijn echt wel indrukwekkend. Ik heb er zoveel mogelijk uit willen halen.”

De Livery-editor in GT7 is een functie waarmee je auto’s in de game, kan designen en wrappen. Dankzij individuele en uitgebreide bewerkingstools zijn er oneindig veel opties om het design van auto’s, helmen en racepakken aan te passen. Denk aan logo’s, teksten, foto’s, kleuren… In combinatie met de mogelijkheid om zelfgemaakte vectorgraphics te uploaden naar de game, kunnen spelers met relatief weinig moeite indrukwekkende liveries maken.

Jeroom en PlayStation lanceren ook een wedstrijd waarmee je de livery van Jeroom op jouw auto kan winnen. De wedstrijd start vandaag en loopt nog tot 26 maart 2022.

Hoe kan je meedoen?

  1. Design je livery in Gran Turismo 7
  2. Deel het design met de hashtag: #GT7LiveryCompetition op social media voor 26 maart
  3. Check vanaf 28/3 of je bij de finalisten bent
  4. De winnaar wint de door Jeroom ontworpen car wrap op zijn/haar eigen auto

(bekijk de video hier)

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password