Je kunt John Cena zien in PGA TOUR 2K23 op 7 april

In een samenwerking die niemand zag aankomen, zal John Cena op 7 april beschikbaar zijn als speelbare golfer in PGA TOUR 2K23, de best beoordeelde golfsimulator van 2022, volgens Metacritic! De 16-voudig WWE-wereldkampioen, Hollywood-icoon, recordbrekende filantroop en WWE 2K23-coverster voegt zich bij Michael Jordan en Steph Curry als een van de weinige persoonlijkheden die in meerdere 2K-franchises voorkomen. Cena neemt het op tegen de beste golfers ter wereld, waaronder Tiger Woods, Matthew Fitzpatrick, Tony Finau, Lexi Thompson, Xander Schauffele, Collin Morikawa en meer, in de game die Bleacher Report “de best spelende golfgame in jaren” en “een regelrechte explosie” noemde.

De man die “Never Give Up” is, stapt naar de tee box met zijn lange slagkracht, maar hoe zal het hem vergaan op de fairways en greens, waar precisie en vaardigheid zwaarder wegen dan kracht? Uitgedost in zijn vertrouwde rode, witte en blauwe kleding gaat Cena een geheel nieuwe uitdaging aan tussen de beste PGA TOUR-spelers op verschillende van de meest uitdagende banen. Spelers kunnen ook in Cena’s schoenen stappen om het lokaal tegen vrienden op te nemen, of online met Crossplay-ondersteuning.** Aanvullende nieuwe content, waaronder speelbare pro Nelly Korda, Spyglass Hill Golf Course, Pinehurst No. 2, Eastside Golf gear, Barstool Sports Fore Play Podcast speelbare golfers, en meer komt binnenkort.

PGA TOUR 2K23 zal gratis te spelen zijn op Xbox platforms van 18:00 CET donderdag 6 april tot 20:00 CET zondag 9 april, en op Steam van 19:00 CET donderdag 6 april tot 19:00 CET maandag 10 april. PGA TOUR 2K23 zal ook verkrijgbaar zijn met 67% korting voor Standard Edition, 50% korting voor Tiger Woods Edition, en 65% korting op de Standard Edition x NBA 2K23 Digital Deluxe Bundle voor zowel PS4 & PS5 van 21:00 CET woensdag 29 maart tot 09:00 CET woensdag 12 april. PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition is ook verkrijgbaar met 60% korting voor Xbox One en Xbox Series X/S vanaf 09:00 CET dinsdag 28 maart tot 09:00 CET 3 april.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com