Jagged Alliance 3 introduceert zijn strijders

In Jagged Alliance 3 heb je het bevel over een bonte groep strijders die samen zijn gebracht om Grand Chien te bevrijden. Ze worden voornamelijk gemotiveerd door hun verlangen om geld te verdienen (het zijn tenslotte huurlingen) en het is van cruciaal belang dat je ze op tijd betaalt, anders stoppen ze er gewoon mee. Het spreekt voor zich dat hoe ervarener en vaardiger een huurling is, hoe hoger zijn vraagprijs.

Het is jouw taak om het perfecte team voor je missie samen te stellen. Elke huurling heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, sterke en zwakke punten en krachtige speciale vaardigheden. Door deze factoren zorgvuldig te overwegen, kun je een voordeel behalen op het slagveld en in de strategische aspecten van je campagne. Sommige huurlingen blinken uit als leiders en trainen militiesoldaten met uitzonderlijke efficiëntie, terwijl anderen bekwame medici of monteurs zijn die cruciale taken snel en effectief uitvoeren.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat huurlingen met elkaar omgaan. Persoonlijke voorkeuren en vijandigheden kunnen hun prestaties beïnvloeden. Daarom is het verstandig om voorzichtig te zijn als je ze samen inzet, want dat kan tot ongunstige resultaten leiden. In de nieuwe trailer zie je een glimp van intrigerende vechters en hun uitzonderlijke vaardigheden in actie.

Jagged Alliance 3 is momenteel in ontwikkeling voor de pc en komt op 14 juli 2023 uit voor een SRP van € 44,99. Je krijgt 20% pre-orderkorting als je voor 14 juli, 15:00 CEST
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password