Jagex Partners tekent publishing-deal met Outlier Games voor This Means Warp

Jagex, leider op het gebied van diepgaande, community-driven games, heeft een deal getekend met de Iers/Canadese indie-ontwikkelaar Outlier Games om This Means Warp, de eerste game van de studio, te publiceren. De spaceship management roguelike wordt op 17 maart 2022 op pc uitgebracht via Steam Early Access.

This Means Warp is ontworpen met multiplayer en herspeelbaarheid in het achterhoofd. Het moedigt spelers aan om samen te werken, tactisch te denken en slimme strategieën toe te passen terwijl ze hun schip door een vijandig, in fases gegenereerd universum leiden in hectische, realtime ruimtegevechten. De game is geïnspireerd door roguelikes zoals FTL en partygames zoals de Overcooked-serie. In This Means Warp moeten spelers de bemanningsleden aan boord van een schip besturen, verschillende systemen bemannen, wapens richten en reparaties uitvoeren, en uiteindelijk een koers uitstippelen door de verraderlijke leegte van de ruimte.

This Means Warp is de eerste game die is ontwikkeld door Outlier Games, een onafhankelijke studio opgericht door Paul Froggatt en Matt Rathbun in 2018, gevestigd in Dublin, Ierland en Toronto, Canada. Het wordt de derde game die wordt gepubliceerd door Jagex Partners, het third-party-publishing-programma van de makers van de RuneScape-franchise. Jagex Partners biedt met haar uitgebreide publicatie-ervaring zowel tijdens als na de lancering van This Means Warp aanvullende middelen en marketingondersteuning.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password