Jagex en Dark Horse werken samen aan een officieel boek van RuneScape

Jagex en toonaangevende uitgever Dark Horse Books kondigen vandaag aan dat RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History op 5 oktober 2021 wordt uitgebracht. Het officiële boek van RuneScape geeft spelers een exclusieve blik achter de schermen bij de iconische online game terwijl het haar twintigste verjaardag viert. Voor de diehardfans die iets extra’s willen is er ook een Deluxe Edition van het boek. Deze is exclusief verkrijgbaar in de RuneScape Merch Store.

In 2001 gingen gamers voor het eerst aan de slag met RuneScape’s nieuwe online wereld gebaseerd op middeleeuwse fantasie. Twee decennia later is de game uitgegroeid tot een van ’s werelds langstlopende online games en een wereldwijd succesverhaal dat bijna 300 miljoen spelers verwelkomde.

Nu is de geschiedenis en kunst van die wereld in kaart gebracht in RuneScape: The First 20 Years. Het verkent de gedetailleerde geschiedenis van RuneScape en zijn zustertitel Old School RuneScape door middel van exclusieve interviews met ontwerpers en ontwikkelaars en honderden full-color illustraties, die de volledige 20-jarige geschiedenis van de game beslaan.

RuneScape: The First 20 Years is vanaf 5 oktober 2021 verkrijgbaar in stripwinkels.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password