IVY+: nieuwe duurzame en betaalbare muis van Trust

Met meer duurzaam werken in het achterhoofd kondigt Trust de komst van de YVI+ Wireless Mouse Eco aan. De YVI+ zorgt voor zowel productief werken als gemoedsrust. De muis heeft een aantal functionele en milieuvriendelijke eigenschappen, waaronder een 4* Clevergreen rating.

Nu werknemers hun weg terug naar kantoor vinden, is bedachtzaam werken belangrijker dan ooit. Niemand wil naast de persoon met een te luid toetsenbord zitten of afgeleid worden door zijn eigen getyp. De Trezo, door een externe organisatie onafhankelijk gecontroleerd (ISO 7779:2018), heeft toetsen zo stil als een fluistering voor de gebruiker en het geluid is vergelijkbaar met ritselende bladeren voor degenen om hen heen. Perfect voor werken vanuit huis of op kantoor.

Na het succes van Trust’s huidige best verkopende draadloze muis op instapniveau, de YVI, maakt de YVI+ een overstap naar het milieuvriendelijkere segment – een voordeel voor het bedrijf, de consument en de planeet. Het milieuvriendelijke ontwerp van dit product start al bij het begin. De YVI+ is gemaakt van 83% gerecycled plastic en verpakt in een volledig plasticvrije FSC®-gecertificeerde verpakking. Het wordt ook geleverd met een energiebesparende aan/uit-schakelaar voor het extra verminderen van het energieverbruik.

De YVI+ is niet alleen een groener product, maar heeft ook twee nieuwe functies om beter te kunnen concurreren. Met een Duracell batterij en energiezuinige chipsets kunnen gebruikers nu genieten van een extra lange batterijlevensduur tot 12 maanden voor een duurzamere en langdurige werkomgeving. Daarnaast heeft de YVI+ ook stille klikknoppen om de gebruiker of zijn omgeving niet te storen, waardoor dit een uitstekende keuze is voor werken op afstand of op kantoor.

Andere eigenschappen zijn:
– Volledig draadloos werken tot en met 8 meter afstand
– Compacte vorm met rubberen zijkanten voor gemak en comfort
– Snelheidsselectieknop (800-1600 DPI) voor nauwkeurige cursorbewegingen
– Wordt geleverd in verschillende kleuren: grijs, blauw, rood en groen

De YVI+ is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €14.99 als nieuw betaalbaar en groen product in het Home & Office-assortiment van Trust. Van twee andere top-muizen van Trust zijn ook nieuwe eco-versies uitgebracht: de comfortabele Fyda en de ergonomische Bayo. De Fyda ECO bedraad en draadloos zijn nu verkrijgbaar (respectievelijke adviesprijzen zijn €22,99 en €29,99) en de Bayo ECO bedraad en draadloos zijn verkrijgbaar vanaf november (respectievelijke adviesprijzen zijn €29,99 en €39,99). Alle producten zijn gemaakt van gerecycled plastic en worden geleverd in een volledig duurzame verpakking, waarmee het bedrijf weer een stap verder is in hun duurzame reis.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com