Introductie van Do You See Sparky? De op Phasmophobia en Poppy’s speeltijd geïnspireerde Co-Op Horror titel van Clapperheads.

Vandaag onthullen ontwikkelaar Clapperheads en uitgever Heart Core LTD met trots Do You See Sparky?, een nieuw first-person co-op horrorspel met sociale deductie-elementen en gespannen gameplay. Welk wezen schuilt er in de griezelige Sparky-pop, en zul je lang genoeg overleven om aan zijn klauwen te ontsnappen? De klok tikt door.

Do You See Sparky? is een spannend spel waarin communicatie alleen mogelijk is via walkietalkies en visuele aanwijzingen in het spel. Hoewel het Sparky speelgoed op zich al griezelig is, is wat erin zit echt angstaanjagend. Er zijn 16 verschillende monsters die in Sparky kunnen leven, en om er levend uit te komen moet je uitzoeken welke er in zit. Bovendien begint één speler elk spel gemarkeerd en Sparky trekt automatisch naar hem toe. De enige manier om aan de markering te ontsnappen is hem door te geven aan een andere speler, maar dat kan zijn ondergang betekenen…
De belangrijkste kenmerken van Do You See Sparky? zijn:

  • PvE-vil: Een tot vier spelers moeten samen terminals hacken, puzzels oplossen, aanwijzingen verzamelen en ontsnappen aan de angstaanjagende klauwen van Sparky. Maar wees gewaarschuwd, hoe langer het spel duurt, hoe sneller Sparky wordt!
  • De terreur van binnen: Het Sparky-pak kan worden bewoond door tientallen verschillende monsters, elk met unieke bewegingsmogelijkheden en dieetvoorkeuren. Het uitzoeken van het juiste wezen kan het verschil betekenen tussen leven en dood!
  • Scoot Scoot!: Wat is een betere manier om voor je leven te vluchten dan met je eigen scooter? Ik hoop dat Sparky niet weet hoe hij op deze dingen moet rijden.
  • Ik zie niet waar je vandaan komt: Eén speler begint het spel gemarkeerd en Sparky trekt automatisch naar hem toe. De twist? De gemarkeerde speler kan Sparky niet zien, maar hij kan de markering doorgeven aan een andere speler – als die zijn kaarten goed speelt.
  • Ik zie waar je naartoe gaat: De dood is niet het einde, want je kunt het spel nog steeds bekijken via een beveiligingscamera en andere spelers helpen – of hinderen – in hun poging om Sparky te verslaan.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password