Interstellaire VR-platformer straylight landt op Quest, PSVR, meer 31 januari 2023

Straylight, de first-person kosmische VR-platformer gebouwd voor comfort en snelheid van ontwikkelaar Dr. Bloc, schiet uit Early Access en naar de sterren op dinsdag 31 januari 2023, voor Meta Quest 2, Meta Quest, Oculus Rift, PlayStation VR, Valve Index en de HTC Vive. Ervaar tientallen nieuwe levels, leaderboards upgrades, achievements en meer niet in Early Access opgenomen content.

Slinger door een prachtige maar dodelijke hindernisbaan die de eenvoud, de moeilijkheidsgraad en het plezier van old-school platformgames oproept, maar dan op een manier die alleen in VR kan worden ervaren. Zweef, vlieg en gooi vooruit in een prachtige kosmische speeltuin terwijl je door moeilijke uitdagingen navigeert om het einde van elk stadium te bereiken.

Schiet de stralen van Straylight in de donkere leegte van de ruimte, maak verbinding met ankerpunten en vlieg over, onder, om en over steeds zwaardere obstakels. De makkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen mechaniek biedt eindeloze herspeelbaarheid, waardoor je die ene, perfecte, prachtige run kunt maken.

Krijg grijptechnieken onder de knie en verfijn je snelle reflexen om de top van het klassement te bereiken, of verzamel blokjes om verschillende ‘spoken’ vrij te spelen. Dit alles wordt begeleid door een volledig originele progressieve synth-wave soundtrack van de bekroonde componist, songwriter en VGM-artiest Rob Kovacs. Preview de debuutsingle, Void Compass, uitgebracht op Emperia Records, Bandcamp, en nu beschikbaar op alle muziekstreamingdiensten.

De volledige 1.0 release heeft als doel om de klassieke platformervaring van vroeger naar het VR rijk te brengen. Straylight is van de grond af ontwikkeld als een comfortabele ervaring waarvan iedereen kan genieten, zelfs degenen die helemaal nieuw zijn in VR of die gevoelig zijn voor de misselijkheid en vertigo die virtual reality-bewegingen teisteren.

Straylight lanceert op Meta Quest 2, Meta Quest, Oculus Rift, PlayStation VR, Valve Index en de HTC Vive op dinsdag 31 januari 2023 voor 16,79€

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password