Interstellaire Escapade Genopanic ontrafelt sinistere geheimen op PC Q2 2023

Genopanic, het kosmische mysterieuze avontuur en vervolg op mobiele titel Space Expedition met meer dan 1 miljoen downloads van ontwikkelaar Mobirate, verkent een onderzoeksstation dat tussen de sterren zweeft op pc’s via Steam in Q2 2023. Een volledige console-lancering op PlayStation, Xbox en Nintendo Switch staat gepland voor Q1 2024.
De griezelige gangen van het grote ruimtestation SIMBIRSK druipen van een duister raadsel. Onderzoek het duistere gedrag in de gangen van het station.

Verzamel de onstabiele bijproducten van misgelopen laboratoriumexperimenten voordat het schip instort en gruwelijke beesten de macht overnemen.

  • Zuiver de uitbraak van verdraaide experimenten met een zwaartekrachtpistool, plasmasnijder, vlammenwerper en meer.
  • Overwin vallen en minigames om ruimtepakupgrades en nieuwe vaardigheden te verzamelen.
  • Verzamel angstaanjagende genetisch gemanipuleerde beestjes en breng ze in veiligheid.
  • Gehoorzaam de aanwijzingen van een schattige AI-hondgenoot, vergeet alleen niet de batterij op tijd te vervangen.
  • Wees getuige van een bizar sinister non-lineair verhaal, liefdevol weergegeven in prachtige pixel art.
  • Geniet van een gemakkelijk op te pakken ervaring, speciaal ontworpen zonder permadeath systeem en met veel herspeelbaarheid.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com