Innovatief spraakgestuurd avontuur Unknown Number wint hoofdprijs Beste PC Indie Game bij NYX awards 2022

Indie studio godolphin games kondigen aan dat hun radicale spraakgestuurde thriller, Unknown Number: A First Person Talker, 8 prijzen heeft opgehaald als onderdeel van de internationaal gerenommeerde NYX Game Awards 2022. Unknown Number lanceerde eerder dit jaar in september op Steam.
Unknown Number, het eerste spel in een geheel nieuw genre dat “First Person Talker” wordt genoemd, combineert elementen van actie-avonturen, interactieve verhalen en Alternate Reality Games tot een spannende spelervaring. Na een telefoontje van een vreemdeling stort Unknown Number de speler in een gedurfde roofoverval midden op de Noordzee en geeft hem de kans om de wereld te redden met niets anders dan zijn stem. Een innovatief spraakgestuurd avontuur dat volledig via interactieve telefoongesprekken wordt verteld. Spelers moeten zich door uitdagingen en ontmoetingen heen praten, zingen, fluisteren en schreeuwen, en de browser in de game gebruiken om over het web te navigeren en een groot aantal puzzels op te lossen.

In deze genrebepalende thriller gebruik je je stem om…

  • onder tijdsdruk door een doolhofachtig booreiland te navigeren
  • cryptische wachtzinnen te ontcijferen om schatkisten te openen
  • maniuleer handlangers om hun wachtposten te verlaten.
  • beloof je trouw aan een enge ondergrondse eco-beweging
  • impersoneer hooggeplaatste olie-executives tijdens conferentiegesprekken
  • Neem cruciale morele beslissingen die het verhaal beïnvloeden
  • En natuurlijk, vertel je genoeg klop-klop grappen…

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com